1 stromfors bedbistro

Strömfors Bed & Bistro - lämminhenkistä majoitus- ja ravintolapalvelua ruukin sydämessä

Lämminhenkistä majoitus- ja ravintolapalvelua ympäri vuoden tarjoava Strömforsin ruukki on yksi maamme parhaiten säilyneistä ruukkiyhdyskunnista, ja sen juuret ulottuvat 1600-luvulle.

Bed & Bistron vuonna 1892 rakennettu päärakennus sijaitsee aivan ruukin sydämessä. Yrittäjäpariskunnan myötä uuden elämän saanut kartano tarjoaa lämminhenkistä majoitus- ja ravintolapalvelua ympäri vuoden niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Kesäisin kaikille auki olevassa ravintolassa suositaan lähituottajien tarjontaa ja mahdollisuuksien mukaan luomua, ja ruoka tehdään käsityönä jokaiselle asiakkaalle. Ravintolaan voi poiketa myös vain kahville tai lasilliselle! Bed&Bistron yhteydessä toimiva Strömfors Outdoor Factory tarjoaa mahdollisuuksia ja inspiraatiota liikkua ja kokea luonnossa ympäri vuoden.

Vuokraamosta löytyy kanootit, kajakit, fatbiket, puihin kiinnitettävät Tentsile-teltat, SUP-laudat, retkeilyvarusteet, lumikengät, retkiluistimet, slacklinet, keittimet, kartat, ohjeet ja neuvot eli jokaiselle jotakin.

Lue lisää Strömfors Bed & Bistrosta täältä.

Kohdetta on rahoittanut Uudenmaan ELY-keskus (maaseuturahasto).

Avainsanat: majoitus, ruoka, aktiviteetti, käyntikohde, päiväretki

Muokkauspäivämäärä: 29.5.2020