Kuvakilpailu

Kuvakisa: I love lähiruoka! (24.8.-5.9.2017)

Onko lähiruoka mielestäsi mahtava juttu? Lähetä lähiruokaterveiset ystävillesi maaseutuverkoston kuvakioskista SATOA Kuopio -tapahtumassa (25.-26.8.2017) tai Leppävirran Maaseutuparlamentissa (1.-3.9.2017). Osallistu samalla kisaan jakamalla kuvasi somessa tunnisteella #maaseutufi. Huomaathan, että Facebookissa jaetun kuvan tulee olla julkinen. Voit postata kuvan myös suoraan fb-sivullemme Maaseutu – Tilaa elämälle.
Kaikkien 5.9.2017 mennessä kuvan jakaneiden kesken arvotaan Korpiahon hunajan hemmottelevia ja herkullisia tuotesettejä!

Kilpailun säännöt:
Kilpailun nimi: I love lähiruoka! -kuvakilpailu #maaseutufi
Kilpailuaika: Kilpailu alkaa 24.8.2017 ja päättyy 5.9.2017
Kilpailun järjestäjä: verkostopalvelut
Kilpailun aihe: Lähiruokaterveiset ystäville.
Kilpailutapa:
Kaikki kuvat kilpailevat samassa sarjassa
Kilpailukuvasta on löydyttävä #maaseutufi-hashtag. Kuvassa saa kuitenkin käyttää useampaa hashtagia
Kilpailun palkinto: Kilpailussa on palkintona hunajaisia tuotesettejä Voittajaan otetaan yhteyttä ja palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Voittajan valitseminen: Kilpailun raati valitsee kilpailun voittajan.

Kuvien oikeudet: Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä.

Sääntöjen hyväksyminen: Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä kuvassa #maaseutufi hashtägiä hyväksyt nämä säännöt.

Muokkauspäivämäärä: 17.2.2020