Elinvoima ja elämänlaatu -kilpailusarjan finalistit

Maaseuturahaston hankekilpailussa valitaan ohjelmakauden 2014–2020 vaikuttavimmat hankkeet ja yritystukea hyödyntäneet yritykset. Tutustu Elinvoima ja elämänlaatu -kilpailusarjan finalisteihin videoiden kautta ja äänestää omaa suosikkiasi yleisöäänestyksessä!

Trokareita ja kylttyyriä

Trokareita ja kylttyyriä -hanke toimi aktiivisesti ja innovatiivisesti kulttuuriharrastajien, taiteen esittäjien ja alueen järjestöjen aktivoijana. Se taipui monen kulttuuritoimijoiden tarpeeseen: hankkeeseen osallistui niin kuoroja, balettitanssijoita, teattereita, bändejä kuin lauluryhmiäkin.

Rural Finland II -valtakunnallinen matkailun koordinaatiohanke

Rural Finland II -valtakunnallinen matkailun koordinaatiohanke on tuonut matkailun kehittämiseen uutta ja tuoretta tietoa muun muassa viestinnän ja tiedonvälityksen keinoin. Matkailun työkalupakin uusi selainpohjainen versio on hyvä esimerkki toimivasta tiedon ja työkalujen jakamisesta kansalliseen verkostoon.

Pessimismihanke

Pessimismihankkeessa on luotu omaleimainen kuntabrändi, jolle on haettu laajaa näkyvyyttä hyödyntäen digitaalisia välineitä ja sosiaalista mediaa. Ainutlaatuisen someilmiön kautta on saatu myös laajaa kansainvälistä huomiota.

Mobiililuotsi

Täysin uudenlainen Mobiililuotsi-sovellus auttaa Vakka-Suomeen saapuvia maahanmuuttajia, maallemuuttajia ja muita uusasukkaita sopeutumaan uuteen asuinympäristöön, kotiutumaan ja kotoutumaan Vakka-Suomeen. Sovellus auttaa ihmisiä valtakunnallisten, kunnallisten ja kaupallisten palveluiden pariin ja esimerkiksi uusien harrastusten äärelle.

Koiraurheilukeskus Sievä

Investointihankkeessa on tehty vanhaan kiinteistöön koiraurheilukeskus. Hankkeen kautta koiraharrastajat ovat saaneet ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet ja se on parantanut koiraharrastamisen mahdollisuuksia Sievin ja lähikuntien asukkaille pysyvästi ja lisännyt näin alueen vetovoimaisuutta.

Muokkauspäivämäärä: 28.9.2022