Huttaroo verkkosivuille

Huttaroon palaset loksahtivat paikoilleen

Huttaroo Oy:n perustajat Anna Koskimäki ja Kati Auranen saivat hyvän lähdön yritykselleen maaseuturahaston yritysrahoituksen avulla. Huttaroon idea oli valmistaa asiakkaan piirroksesta koruja ja muita koristeita, ja siihen tuli mukavasti lisävauhtia.

– Saimme maaseudun yritysrahoitusta markkinointiin ja mainontaan, minkä avulla pystyimme tekemään monia asioita isommalla vaihteella. Palaset loksahtivat paikoilleen ja pääsimme ihan eri tavalla vauhtiin kuin olisimme omin avuin pystyneet, Kati kertoo.

Yrityksen perustajat ovat hoitoalan ammattilaisia, jotka arvostavat kierrätystä ja käsillä tekemistä. Huttaroossa naiset ovat yhdistäneet kiertotalouden, digitaalisuuden, muistojen voiman ja omat verkostonsa.

Uniikkeja pientuotteita, kuten koruja ja avaimenperiä, ruostumattomasta teräksestä valmistava Huttaroo on verkossa toimiva yritys. Sen tuotteet ovat pääosin metalliteollisuuden ylijäämästä ja kierrätysmateriaalista valmistettuja.

– Ne voidaan valmistaa asiakkaan tilauksesta piirustusta, logoa, ääntä tai vaikkapa vastasyntyneen painettua jalanjälkeä mukaillen. Ikuistamme muistoja luomalla tunteista koruja, Anna kuvailee.

Huttaroo sai vuonna 2017 Liiverin diplomin hyvästä kehittämistyöstä. Tuo kehittämisvimma jatkuu edelleen: luovien yrittäjien katseet ovat nyt kohdistuneet kansainvälisille markkinoille.

– Pohdimme parhaillaan väyliä ja tapoja valloittaa maailmaa. Muutamme verkkosivuja kansainvälisiä markkinoita sopivimmaksi. Innovatiivinen ja uniikki tuote antaa rajattomat mahdollisuudet kansainvälistymiselle, Kati toteaa.

Muokkauspäivämäärä: 17.2.2020