1. Valitse etsimäsi sisällön teema(t)


2. Minkä tyyppistä sisältöä etsit?
Valitse hakukriteerit

Etsi sisällöstä (esim. hakusanalla 'viestintäohje'):

Skip Navigation LinksMaaseutufi>fi>Tuemme näitä>Maaseudun innovaatiot

Maaseudun innovaatiot

Maaseutuohjelma; Kansainvälisyys; Innovaatiot
maaseutuverkosto; innovaatio; Eurooppa
Lisää kilpailukykyä, tehokkuutta ja kestävyyttä

Kuuluisa maalaisjärki tuottaa keksintöjä joka päivä. Maaseutuohjelman tuella näistä keksinnöistä voi syntyä laajaa joukkoa hyödyttäviä innovaatioita, jotka uudistavat koko alaa.

Löydät täältä tietoa mahdollisuuksista, joita maaseutuohjelma tarjoaa elinkeinojen kehittämiseen ja innovaatioiden edistämiseen. Yhteisenä nimittäjänä mahdollisuuksille on yhteistyö eri tahojen välillä. Yhteistyökumppanit voivat olla omasta tai naapurimaakunnasta tai vaikkapa muualta Euroopasta. Liikkeelle voi lähteä pienestikin, testaillen oman idean kantavuutta.

Kaikki maaseutuohjelman tukimuodot edistävät uudistumista ja innovatiivisuutta tavalla tai toisella. Selvitä omat mahdollisuutesi.


Eurooppalainen verkosto innovaattoreiden tukena


Ideoita ja ratkaisuja ei kannata jemmata oman maan sisälle. Maaseudun innovaatioryhmät jakavat työnsä tuloksia myös eurooppalaisessa maaseudun kehittämisverkostossa. Innovaatioryhmät saavat kansainvälisyyteen tukea myös Brysselistä, jossa  toimii EU-komission EIP-AGRI Service Point. Se välittää tietoa ja kytkee yhteen satoja Euroopan innovaatioryhmiä.

Lisätietoja EIP-AGRI Service Pointin sivuilta: http://ec.europa.eu/eip/agriculture/
                                        
                                             eip agri logo_en.gif.png