1. Valitse etsimäsi sisällön teema(t)


2. Minkä tyyppistä sisältöä etsit?
Valitse hakukriteerit

Etsi sisällöstä (esim. hakusanalla 'viestintäohje'):

Skip Navigation LinksMaaseutufi>fi>Käyttöehdot

Käyttöehdot

Maaseutuohjelma
käyttöoikeus; ohjesäännöt
 

Maaseutu.fi-sivuston ylläpito

Maaseutu.fi on ei-kaupallinen sivusto, joka välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman sisällöistä ja tuloksista. Maaseutu.fi-sivustoa ylläpitää ja kehittää Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman ohjelmaviestijät Maaseutuvirastosta ja maa- ja metsätalousministeriöstä. 

Sivuston ylläpito vastaa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudessa yhteistyössä taustaorganisaatioidensa asiantuntijoiden kanssa. Sivuston ylläpitäjät vastaavat kysymyksiin ja kommentteihin virka-ajalla.

Maaseutu.fi-sivustolla julkaistaan vain julkista tietoa. Sisältö on objektiivista, neutraalia ja asiallista. Sivustolla kunnioitetaan tekijänoikeuksia. Käytettäessä muiden tuottamaa aineistoa, mainitaan lähde. Kuvia julkaistaessa pyydetään julkaisulupa kuvaajalta ja kuvassa olevilta henkilöiltä.
 
Rekisteröityneen käyttäjän henkilötietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä luovuteta ulkopuolisille tahoille.
 
Maaseutu.fi-sivuston käyttäjät

Sivuston käyttäjät vastaavat ilmoittamiensa tai syöttämiensä tietojen oikeellisuudesta ja asiallisuudesta. Kaikissa teksteissä noudatetaan hyvän verkkokirjoittamisen periaatteita. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus muokata tai olla julkaisematta käyttäjän tuottamaa sisältöä. Sisällönsyöttö edellyttää käyttäjätunnusta ja oikeuksia järjestelmään.

Maaseutufoorumi-keskustelupalstan vastausten tavoitteena on tuottaa hyötyä mahdollisimman monille sivuston käyttäjille. Keskustelupalstalla on puhuttava julkisista asioista. Keskustelun on oltava asiallista ja toisia käyttäjiä kunnioittavaa. Kommenteissa on syytä välttää verbaalista sanaharkkaa. Kommentoijan tulee muistaa, että virallinen asiointi edellyttää muunlaista yhteydenottoa.

Käyttäjän toivotaan ilmoittavan sivuston mahdollista toiminnallisuushäiriöistä osoitteeseen palaute(at)maaseutu.fi.