Kehittämisen helmiä, käytännön oivalluksia

UPV Ice Heartsissa pelataan reilua peliä.

Maaseutuverkoston toiminnan tavoitteena on esitellä suomalaisen maaseudun kehittämistyön tuloksia ja välittää hyviä käytäntöjä edelleen hyödynnettäviksi sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Hyviä käytäntöjä esitellään mm. maaseutuverkoston koulutuksissa, messuilla, liitelehdissä, hyvien käytäntöjen tietokannassa sekä Maaseutu.fi-sivustolla.

Kansallisen kehiittämistyön tuloksia esitellään myös EU-jäsenmaisen yhteisessä, hyvien käytänteiden tietokannassa.

Myös vuonna 2014 etsitään maaseudun kehittämistyön helmiä

Vuosien 2010 ja 2012 tapaan myös vuonna 2014 etsitään Parhaat käytännöt -kilpailulla maaseudun kehittämistyön helmiä. Aiempiin kilpailuihin osallistuneiden ideoiden runsas joukko osoittaa, että suomalaiselta maaseudulta löytyy osaavia, kekseliäitä ja yhteistyökykyisiä toimijoita.

Edellisten kilpailujen antiin, maaseudun parhaisiin hankkeisiin, toimintamalleihin ja onnistumisiin, voit tutustua Maaseutu.fi-sivustolla vaikkapa Parhaat käytännöt -arkistotietokannassa.

Ohjelmakauden 2007 - 2013 parhaita käytäntöjä juhlitaan lokakuun lopussa Lahden Sibeliustalossa. Tutustu myös edelliseen, Tampereen Musiikkiteatteri Palatsissa järjestettyyn, Maaseutugaalaan.

Maaseutugaalassa jaettavien palkintojen lisäksi finalisteille ja voittajille on luvassa näkyvyyttä Maaseutu.fi-sivustolla, maaseutuverkoston painetuissa julkaisuissa, sosiaalisessa mediassa sekä Parhaat käytännöt -liitteissä. Eikä sovi unohtaa myöskään onnistuneiden toimintatapojen saamaa maakunnallista, alueellista ja paikallista mediajulkisuutta.

Ilmoita hyvä käytäntö

Maaseutugaala 2012

Mikä oli Leaderin oiva paikallisteko? Kenelle kuului kunnia mainiosta maaseutuoivalluksesta? Entä kuka palkittiin esimerkillisestä ympäristöpanostuksesta?

14.2.2014

Parhaat käytännöt 2014


Lisätietoja:
verkostovalmentaja Teemu Hauhia,
p. 0295 31 2453

verkostotiedottaja Kirsi Hakoniemi,

p. 0295 31 2452


etunimi.sukunimi@maaseutu.fi